J-nest is jarig

Gepost op: 12 February 2021

Precies 11 jaar geleden verwelkomden we ons eerste nestje wheatens. Met veel liefde en toewijding hebben we ze verzorgd en hebben ze allen een liefdevolle thuis gekregen. Gelukkige verjaardag !

L-nest is jarig - 9 jaar

Gepost op: 04 February 2021

Vandaag is ons tweede nestje wheatens jarig, ze zijn nu 9 jaar. Leesha, Lola, Louska, Keith, Baron en onze eigen reu Lesco gefeliciteerd !

Eind vorig jaar hebben Annie en Jean-Paul afscheid genomen van hun trouwe viervoeter Lou. Dank jullie wel voor de goede zorgen en fijne tijd gedurende zijn levensjaren.

Falouche is jarig - 14 jaar vandaag

Gepost op: 28 September 2020

14 jaar geleden hebben we het blijde nieuws vernomen dat er voor ons een pup beschikbaar was, onze eerste wheaten werd werkelijkheid. Ondertussen heeft Falouche al veel vreugde in ons leven gebracht en wij genieten nog elke dag van haar aanwezigheid.

Hip Hip Hoera lieve meid !!!

Spannend nieuws te melden !

Gepost op: 19 March 2020

Lesco kreeg bezoek van Ona from Kizzy's Paradise. De dekking heeft in openlucht plaatsgevonden en zoals velen onder jullie, hebben wij ook van de eerste zonnestralen van 2020 genoten. Midden april 2020 weten Dirk & Arlette of de dekking gelukt is en bij positief nieuws zullen de pups midden mei 2020 geboren worden.

J-nest is jarig

Gepost op: 12 February 2020

Falouche, inmiddels 13 jaar en 4 maanden, schonk 10 jaar geleden het leven aan 8 schattige puppy's. Met trots blikken we terug op ons eerste nestje. We zijn met onze gedachten bij Pepper. Van harte gefeliciteerd voor Jasou, Billie, Gus, Galette, Jaro, Belle en Joemie. Voor jullie allen een leuke verwendag toegewenst !

L-nest jarig

Gepost op: 04 February 2020

Blije herinnering aan ons L-nest geboren op 04.02.2002, alweer 8 jaar geleden en waarvan er één bij ons is blijven wonen.

Louska, Keith, Lou, Lola, Leesha, Baron van harte gefeliciteerd, ook namens Lesco.

J-nest jarig

Gepost op: 12 February 2019

9 jaar geleden is ons eerste nest geboren. Wat gaat de tijd toch snel !

Our first litter was born 9 years ago. Time flies so fast !

L-nest jarig

Gepost op: 04 February 2019

Onze kanjer Lesco is vandaag jarig en zet daarmee de eerste stappen als senior hond. Zoals menig wheaten eigenaar kan beamen is een Irish Soft Coated Wheaten Terrier van 7 jaar nog in de fleur van zijn leven. Een fikse wandeling met mama Falouche staat er vandaag op het programma, met aansluitend een overheerlijke douche en een lekker knabbelbeen.

Dikke knuffel en veel liefs voor zijn nestgenoten Louska, Keith, Lou, Lola, Leesha en Baron.

J-nest

Gepost op: 13 February 2018

Alweer 8 jaar geleden dat Falouche haar eerste nestje werd geboren.

L-nest is jarig

Gepost op: 04 February 2018

Happy Birthday Lesco ! And all your siblings : Lou, Lola, Louska, Leesha, Keith and Baron !
Wishing you many treats today and .... every day :-)